top of page
nosturien konehuolto

Nosturien konehuolto

BSJ Tec tarjoaa kattavat konehuoltopalvelut, jotka varmistavat nostolaitteidenne pitkäikäisen ja turvallisen käytön. Meidän asiantunteva tiimimme on erikoistunut teollisuus- ja henkilönostimien huoltoon, tarkastuksiin sekä korjauksiin. Tavoitteenamme on pitää koneenne optimaalisessa kunnossa, minimoida työseisokit ja varmistaa turvallisuus työmaallanne.

nosturien tarkastus.jpg

Teollisuusnostureiden tarkastushuolto ja määräaikaistarkastus

inspectalogo

Tarjoamme teollisuusnostureiden säännölliset tarkastushuollot ja perusteelliset määräaikaistarkastukset, jotka ovat elintärkeitä nosturinne turvallisen ja tehokkaan toiminnan kannalta. Nämä huollot sisältävät mm. mekaanisten ja sähköisten osien tarkistuksen, turvalaitteiden testauksen sekä voitelun ja säädöt.

Teollisuusnostureiden Huoltopalvelut
nosturin vuokraus_edited.png

Henkilönostimien tarkastushuolto ja määräaikaistarkastus

inspectalogo

Henkilönostimien huoltopalvelumme sisältävät tarkastushuollot ja perusteelliset määräaikaistarkastukset, jotka varmistavat nostimien turvallisen käytön. Huollamme ja tarkistamme kaikki kriittiset komponentit, mukaan lukien nostomekanismit, ohjausjärjestelmät ja turvallisuusominaisuudet.

Henkilönostimien Huoltopalvelut
Toolbox

Korjaukset ja varaosat

Jos nostimenne tarvitsee korjausta, BSJ Tecin asiantuntijatiimi on valmis toimimaan. Tarjoamme kattavat korjauspalvelut, mukaan lukien vianetsintä, korjaustoimenpiteet ja laadukkaiden varaosien toimitukset. Pyrimme palauttamaan nosturinne mahdollisimman nopeasti toimintaan, minimoiden tuotannon keskeytykset.

bottom of page