top of page

Palvelumme

nosturin asennus

Nosturien tarkastus

BSJ Tec tarjoaa kattavan nosturien tarkastuspalvelun, joka varmistaa nostolaitteidenne turvallisuuden ja luotettavuuden. Olemme sertifikoituja nosturitarkastajia, joilla on syvällinen osaaminen ja kokemus erilaisten nosturien tarkastuksista. Tavoitteenamme on taata nostureidenne maksimaalinen käyttöikä ja turvallisuus, samalla minimoiden seisokit ja parantaen työmaanne tuottavuutta.

Perusteellinen Tarkastus 

(10 vuoden välein)

Nostureiden perusteellinen tarkastus on syvällinen prosessi, joka suoritetaan joka kymmenes vuosi. Tämä tarkastus kattaa kaikki nosturin osat ja järjestelmät.

Määräaikaistarkastus

(vuoden välein)

Määräaikaistarkastus on vuosittainen tarkastus, joka keskittyy nosturin turvallisen ja tehokkaan toiminnan varmistamiseen. Tämä tarkastus sisältää visuaalisen tarkastelun, toiminnalliset testit ja turvalaitteiden tarkistuksen.

Konehuolto

BSJ Tec tarjoaa kattavat konehuoltopalvelut, jotka varmistavat nostolaitteidenne pitkäikäisen ja turvallisen käytön. Meidän asiantunteva tiimimme on erikoistunut teollisuus- ja henkilönostimien huoltoon, tarkastuksiin sekä korjauksiin. Tavoitteenamme on pitää koneenne optimaalisessa kunnossa, minimoida työseisokit ja varmistaa turvallisuus työmaallanne.

Teollisuusnostureiden tarkastushuolto 

+ Perusteellinen määräaikaistarkastus

Henkilönostimien tarkastushuolto

+ Perusteellinen määräaikaistarkastus

Korjaukset ja varaosat teollisuus- ja henkilönostimiin

Toolbox
henkilönostin.jpg

Henkilönostimien vuokraus

BSJ Tec tarjoaa kattavan valikoiman henkilönostimia, jotka vastaavat kaikkiin korkealla työskentelyn tarpeisiinne. Olipa kyseessä sitten rakennustyömaa, kiinteistön ylläpito tai erikoistapahtuman järjestelyt, meidän henkilönostimet takaavat turvallisen ja tehokkaan pääsyn tarvittaviin korkeuksiin. 

Meiltä saat myös tarvittaessa kuljetuksen työmaallesi!

Dino 125T

Hinattava henkilönostin. Työskentelykorkeus 12,5 metriä, suurin sallittu työkorikuorma 215 kg

Haulotte Optimum 8

Sisätiloissa käytettävä henkilönostin.

Työskentelykorkeus 7,8 metriä,

työkorikuorma max 230 kg

Up Right LX41

Diesel-käyttöinen henkilönostin. Työskentelykorkeus 14,3 m, työkorikuorma max 680 kg

Trukin vuokraus

BSJ Tec tarjoaa luotettavan trukin vuokrattavaksi, joka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden, varastoinnin ja logistiikan tarpeet. Me ymmärrämme, että joustavuus ja tehokkuus ovat avainasemassa varastointi- ja lastinkäsittelytehtävissä, ja siksi meiltä saat tarvittaessa kuljetuksen työmaallesi.

Jungheinrich DFG 316s

Diesel-käyttöinen trukki.

Nostokyky 1600 kg

Nostokorkeus 3,3 metriä.

vuokraa trukki
bottom of page