top of page
nosturien tarkastus.jpg

Nosturin tarkastus

BSJ Tec tarjoaa sertifikoidun nosturin tarkastuspalvelun, joka on suunniteltu varmistamaan nosturisi turvallisuus ja luotettavuus pitkällä aikavälillä. Ymmärrämme, että nosturisi on kriittinen osa päivittäistä toimintaasi, ja sen vuoksi tarjoamme perusteellisia tarkastuksia, jotka täyttävät kaikki alan standardit ja vaatimukset.

nosturien tarkastus.jpg
inspectalogo.webp

Perusteellinen tarkastus

(10 vuoden välein)

Kymmenen vuoden välein suoritettava perusteellinen tarkastus on tärkeä osa nosturin huolto-ohjelmaa. Tämä tarkastus kattaa kaikki nosturin osat ja järjestelmät, varmistaen, että ne toimivat oikein ja turvallisesti. Perusteellinen tarkastus sisältää:
 

  • Rakenteellisten komponenttien tarkastus korroosion, halkeamien ja kulumisen varalta.

  • Mekaanisten ja sähköisten järjestelmien perusteellinen testaus ja arviointi.

  • Turvalaitteiden ja ohjausjärjestelmien toimintatestaus.

  • Lastaustestit ja suorituskyvyn arviointi.

Perustellinen tarkastus
inspectalogo.webp
nosturien tarkastus.jpg

Määräaikaistarkastus

(Vuoden välein)

Vuosittain tehtävä määräaikaistarkastus on suunniteltu varmistamaan, että nosturisi pysyy turvallisessa ja toimivassa kunnossa päivittäisen käytön aikana. Määräaikaistarkastus sisältää:
 

  • Tärkeimpien toiminnallisten osien, kuten nostoketjujen, vaijerien ja koukkujen tarkastus.

  • Turvallisuusjärjestelmien ja hätäpysäytystoimintojen testaus.

  • Säännöllisen kulumisen ja yleisen kunnon arviointi.

  • Suositukset mahdollisista huoltotoimenpiteistä tai osien vaihdoista.

Määräaikaistarkastus

BSJ Tecin Sitoumus

inspectalogo

BSJ Tecin sitoumuksena on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua, joka takaa nosturin turvallisen ja tehokkaan käytön.
 

Sertifikoidut tarkastajamme käyttävät uusinta teknologiaa ja noudattavat tiukkoja turvallisuusstandardeja tarkastuksissa, varmistaen, että nosturisi täyttää kaikki voimassa olevat turvallisuusmääräykset ja -standardit.
 

Valitsemalla BSJ Tecin nosturin tarkastuspalvelun, voit luottaa siihen, että nosturisi on turvallinen ja luotettava työkalu yrityksesi menestykselle. Ota yhteyttä tänään saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa pitämään nosturisi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

bottom of page