top of page
siltanosturi.jpg

Tietoa meistä

Tervetuloa BSJ Tecin maailmaan – teidän luotettavaan kumppaniinne nostureiden vuokrauksessa, konehuollossa ja nosturitarkastuksissa.

Sijaitsemme Etelä-Pohjanmaan sydämessä Evijärvellä, ja meidät tunnetaan paitsi asiantuntemuksestamme myös pitkistä asiakassuhteistamme.

BSJ Tec logo

Yrityksemme tarina

BSJ Tec perustettiin intohimosta koneisiin ja teknologiaan sekä halusta palvella teollisuuden ja rakentamisen alaa korkealaatuisilla palveluilla.

Aloitimme matkamme pienestä varastosta Evijärvellä, mutta kova työmme, innovaatiomme ja keskittyminen asiakastyytyväisyyteen ovat kasvattaneet meitä vuosien varrella.

bsj tec nosturipalvelut_edited.jpg
bsj tec auto

Sitoutumisemme laatuun ja turvallisuuteen

inspectalogo

Laatu ja turvallisuus ovat kaiken tekemisemme ytimessä. BSJ Tec on sitoutunut tarjoamaan vain parasta palvelua, joka perustuu tiukkoihin turvallisuusstandardeihin ja alan parhaisiin käytäntöihin.

Olemme sertifioituja nosturitarkastajia, mikä todistaa sitoutumisemme ylläpitää korkeimpia turvallisuusvaatimuksia kaikessa toiminnassamme.

BSJ Tec

Meidän asiantunteva ja omistautunut tiimimme on valmis tukemaan teitä kaikissa nosto- ja huoltotarpeissanne, tarjoten räätälöityjä ratkaisuja, jotka parantavat tehokkuuttanne ja turvallisuuttanne.

Evijärveltä käsin palvelemme asiakkaita kaikkialla, tuoden paikallisen palvelun laadun ja henkilökohtaisen kosketuksen jokaiseen projektiin.

bottom of page